Meniu
Cosul Tau:

Politica de Livrare si Retur


Livrarea se va face astfel:

Pentru comenzile cu livrare in raza municipiului Timisoara și localitati limiftrofe (Giroc, Chisoda, Mosnita, Dumbravita, Ghiroda) livrarea este gratuita. 

Livrarea comenzilor in afara Timisoarei și care contin cel putin 3 produse se face GRATUIT prin curier rapid.

Pentru livrarile in afara Timisoarei și care contin mai putin de 3 produse costul expeditiei este de 14 RON (inclusiv TVA) prin curier rapid. 

Dacă optezi să plătești ramburs la curier, se adaugă 5 RON la costurile de transport. 

Plata se efectuează:

 -prin transfer bancar (înainte de  expedierea comenzii)

- prin ramburs la curier

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. 

Subscrisa livreaza in afara Timisoarei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Subscrisa nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.


Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. 


Conditii de Retur:

Produsele comercializate pe site-ul http://www.razedesoare.ro fac parte din categoria celor returnabile în anumite condiții:

  1. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lui,
  2. Produsul trebuie să fie în starea în care a fost primit: nespălat, fără urme de utilizare.
  3. Nu trebuie să fie un produs exceptat de la retur (vezi lista mai jos).

Dacă în urma verificărilor produsul nu îndeplinește condițiile de retur, te vom contacta pentru a-ți comunica acest lucru.

Din motive legate de igienă, lenjeria intimă: maiouri, chiloți, sunt exceptate de la retur.


Cum ajunge produsul la noi:

  1. Trimite-ne, prin completarea formularului, adresa de ridicare a produselor returnate, 
  2. Ambalează produsul într-o cutie astfel încât să fie protejat pe perioada transportului
  3. Curierul va veni cu eticheta coletului deja imprimată și o va lipi pe pachet,
  4. Returul este gratuit, așadar tu nu trebuie să achiți nimic curierului pentru transportul retur,
  5. Te rugăm să nu trimiți produsele prin poștă sau alt curier.
Produsul nu este momentan in stoc. Introdu adresa de email si va vom notifica de indata ce produsul va fi disponibil
Nume
Email