Meniu
Cosul Tau:

Despre Noi

Despre Noi


Odată cu venirea copiilor în viața noastră, am început să ne îndreptăm atenția spre hăinuțele din materiale naturale.

Într-una din deplasările în India, am cumpărat de la un producător local câteva hăinuțe din bambus. Ne-am îndrăgostit imediat de acest material de vis, extrem de moale și fin. Erau hăinuțele preferate ale copiilor. Am simțit atunci că fiecare părinte trebuie să-și răsfețe puii cu hăinuțe realizate dintr-un astfel de material.

Din păcate mărimile de pe etichetă nu corespundeau deloc vârstei copiilor și nu le-am putut folosi foarte mult. Așa ne-a venit ideea să dezvoltăm propriile modele și tipare, care să reflecte mărimile și nevoile noastre. Am reușit să localizăm producătorul materialului și tot printr-un producător local indian am început producția pentru câteva articole în trei culori pastelate.

Primele hăinuțe „Raze de Soare” au fost primite cu multă satisfacție și bucurie de către părinți, dar mai ales de copii. Feedbackul pozitiv primit ne-a ambiționat și mai mult, iar anul următor, am reușit să extindem gama de produse și culori spre bucuria părinților, dar și spre deliciul și confortul copiilor.

În acest moment sunt disponibile 11 modele în 7 culori vesele și lucrăm permanent pentru extinderea gamei de produse. Pentru că ne pasă de mediul înconjurător, iar fiecare haină din bambus este ambalată separat, am reușit ca începând din luna aprilie 2021 să avem un ambalaj 100% prietenos cu mediul, o pungă realizată din amidon din porumb și solubilă în apă. Fiecare comandă pleacă de la noi într-o plăsuță de bumbac, pe care copiii adoră să o folosească ulterior la joacă, plimbări sau cumpărături.
În spatele echipei Raze de Soare, suntem 2 părinți - Mirela și Paul - și 2 pitici care ne inspiră - Irina și Tudor.
Produsul nu este momentan in stoc. Introdu adresa de email si va vom notifica de indata ce produsul va fi disponibil
Nume
Email