Meniu
Cosul Tau:

Cărți pentru copii

Brand: Usborne
Știai că plângi două tipuri de lacrimi? Și până la 30 de trilioane de globule roșii trec prin inima ta într-un minut? Cu ilustrații colorate, în stil infografic, această carte informativă este plină de fapte surprinzătoare și informații utile despre exact 100 de subiecte despre corpul uman. O carte ..
69,00 Lei
Brand: Usborne
All you need to know about your body by age 7 Această introducere prietenoasă copiilor acoperă o gamă largă de subiecte, de la modul în care corpul tău funcționează și menținerea sănătoasă, până la sentimente și creștere. Cu o serie de erori comice pentru a ghida cititorii, activități de încerc..
75,00 Lei
Brand: Usborne
Anisha este pregătită să fie o domnișoară de onoare (reticentă) la nunta mătușii Bindi, asta până când primește un bilet secret de răscumpărare. Mirele lui Bindi a fost răpit și va fi eliberat doar dacă nunta este anulată! Împreună cu cea mai bună prietenă - Milo, răutăcioasa Granny Jas, un homar fu..
49,00 Lei
Brand: Usborne
Caterpillars & Butterflies O introducere frumos ilustrată în viața fluturilor și a omizilor, cu text ușor de citit pentru cititorii începători. Ciclul de viață al unui fluture este prezentat cu fotografii și ilustrații uimitoare și există link-uri către site-uri web atent selectate cu video..
45,00 Lei
Brand: Usborne
Fingerprint Activities - Monsters Urmați ideile simple pas cu pas pentru a umple paginile din carte cu monștri de toate formele și dimensiunile. Nu este nevoie să cumpărați vopsele sau cerneluri, doar utilizați cele șapte culori strălucitoare de pe buretele de cerneală atașat la capacul din spa..
75,00 Lei
Brand: Usborne
Albă ca Zapada și Trandafirica locuiesc împreună cu bunica lor în pădure. Într-o iarnă cu multă zăpadă, un urs vine la ușa lor. Are nevoie disperată de ajutor, iar curajoasele surori și-au propus să-l salveze...O versiune frumos ilustrată a basmului uitat. Vârsta 5 ani..
42,00 Lei
Brand: Usborne
Holiday Activity BookDe la sate de pescuit însorite la camping în aer liber, hoteluri pline de farmec până la pârtiile de schi înzăpezite, excursii de observare a balenelor până la drumeții în deșert, această carte vă va duce într-o vacaanta plina de experiente noi. Folosiți indiciile pentru a vă gă..
68,00 Lei
Brand: Usborne
Lift the Flap - Questions and Answers About Our WorldO carte de geografie frumos ilustrată, plină de clapete de ridicat pentru a găsi răspunsuri la întrebări precum „Când pot vedea o stea căzătoare?”, „Unde este cea mai înaltă cascadă?” și „Din ce sunt făcuți norii?”.Peste 50 de clapete de ridicat, ..
75,00 Lei
Brand: Usborne
Lift the Flap - Questions and Answers About SpaceCu peste 60 de clapete de ridicat, această carte încântătoare răspunde la întrebări precum „Ce au vizitat oamenii în spațiu?”, „Ce este un cosmonaut?”, „De ce nu pot vedea stelele în timpul zilei?” și multe altele ce, unde, cum, de ce și întrebări da ..
75,00 Lei
Brand: Usborne
Little Children's Fairies PadAceastă carte de activități magice este plină de puzzle-uri cu cuvinte, numere și imagini cu tematică pentru zâne pentru copiii mici. Activitățile sunt concepute pentru a ajuta copiii să dezvolte abilități vitale în citire, scris, numărare și observare, în timp ce urmăre..
60,00 Lei
Brand: Usborne
Little Children's Unicorns PadAceastă carte de activități magice este plină de puzzle-uri cu cuvinte, numere și imagini cu tematică unicorn pentru copiii mici. Urmăriți un labirint până la castel, găsiți diferența dintre dragoni și unicorni, finalizați o căutare de cuvinte în curcubeu și multe altel..
60,00 Lei
Brand: Usborne
Look and Find Puzzles in the Forest Această carte încântătoare este plină de creaturi din pădure și alte lucruri de reperat, de potrivire, de numărat și de vorbit. Animalele din fiecare scenă invită cititorii să caute lucruri specifice, cum ar fi o veveriță pe leagăn, în timp ce indicii cu imag..
38,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)

Newsletter

×
Înscrie-te acum si ai 10% reducere

* E-Mail: