Meniu
Cosul Tau:

Imbracaminte Bambus Dama

Brand: Raze de Soare
Bluză bambus damă, grape compoteEste incredibil de moale și fină, ideală pentru a fi purtată ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara cât și ..
97,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Bluză bambus damă, magenta haze Este incredibil de moale și fină, ideală pentru a fi purtată ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara câ..
97,00 Lei
Bluză bambus damă, summer redEste incredibil de moale și fină, ideală pentru a fi purtată ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara cât și iar..
97,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Bluză bambus damă, sunset orange Este incredibil de moale și fină, ideală pentru a fi purtată ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara c..
97,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Bluză bambus damă, whiteEste incredibil de moale și fină, ideală pentru a fi purtată ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara cât și iarna;Ab..
97,00 Lei
Boxeri bambus damă Boxeri bambus damă
Online Only
Brand: Raze de Soare
Boxeri bambus dama- white Țesătură moale și confortabilă Articol potrivit chiar și pentru persoanele care au  pielea sensibilă . ÎntreținereSe spală cu rufe de culori similare;Ciclu normal de spălare la maxim 30°C;Se folosește detergent pentru rufe delicate;Nu se folosește înălbi..
21,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Chiloți bambus damă, sunset orange  Țesătură moale și confortabilă  Articol potrivit chiar și pentru persoanele care au  pielea sensibilă  Setul conține 3 perechi de chiloți, culoare sunset orange  Tiparul produsului este  generos, pentr..
54,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Chiloți bambus damă, white Țesătură moale și confortabilă  Articol potrivit chiar și pentru persoanele care au  pielea sensibilă  Setul conține 3 perechi de chiloți, culoare whit  Tiparul produsului este  generos, pentru a alege mărimea potri..
54,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Colanți bambus damă, grape compote Sunt incredibil de moi și fini, ideali pentru a fi purtati ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara c..
90,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Colanți bambus damă, meadow greenSunt incredibil de moi și fini, ideali pentru a fi purtati ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara cât și i..
90,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Maiou bambus damă - white Este incredibil de moale și fin, ideal pentru a fi purtat ca prim strat sau ca atare;Bambusul este antibacterian, fiind o alegere optimă pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergii;Funcția de termoreglare a bambusului îl face să fie potrivit atât vara cât și iarn..
50,00 Lei
Brand: Raze de Soare
Șosete din bambus ( 1 set cuprinde 2 perechi )       moi și fine       absorb și evaporă transpirația       previn mirosurile neplăcute       potrivite pentru pielea sensibilă sau predispusă la alergiiCompoziție 75% bamb..
25,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)

Newsletter

×
Înscrie-te acum si ai 10% reducere

* E-Mail: